| RegeleSalateiDeVinete a întrebat:

Buna, maine am test la matematica sunt in clasa a 6a ( eu sunt obisnuit sa iau nota 5 s-au 6 ).Dar da ca nu-l trecea in catalog nu eram asa suparat dar trece da ca i-au nota. Tata mi-a zis ca in a6a vrea sa iau la toate materile 10, 10, 10 Si eu i-am spus :
-Pai tata este imposibil nici cel mai destept copil din clasa nu a reusit si el imi zice (e nasol ca am veri care au note bune ce note bune ca si ei au avut si 5 si6 pana si matusa mi-a zis asa ceva e imposibil )Si incepe el
- Pai cum verisoara Maria s-au Varul Costin au numai 10 (da au terminat cu media 8, 50 si tu spui ca au numai 10?)
A zis ca ma da afaraa gol fara haine da ca nu i-au 10 si eu ii spun cu ce drept?
Si cica la el
Pai pe verisoara ta au da-to in strada vreo 2 ore si noaptea ( nu prea cred ca e adevarat si eu cred ca a nascocit el povestea).
Ce sa ma fac? Mentionez ca eu in a 5a ma jucam in ore si cand am trecut la geometrie ma tot jucam si acum regret. Degeaba invat definitile la matematica din a 6a da ca nu stiu cele din a5a sad

1 răspuns:
| Lzehxo a răspuns:

Roaga-ti parintii sa-ti bage meditatii ca sa-ti umpli golurile la matematica. Reia de la inceput materia de clasa a 5-a pana in a 6-a. Invata bine definitiile si incearca sa faci mai multe exercitii. Bafta!