| BBAlyss a întrebat:

Buna

Maine este ziua de nastere a baiatului care imi place, si vreau sa ii spun la multi ani pe mess. Faza e ca eu sunt foarte timida, si nu prea as avea curaj sa vb cu el "ca fiind eu" asa ca am vb cu el de pe id-ul altei fete.Intr-o zi cand eram amandoi online, m-a intrebat cine sunt, si atunci m-am panicat si am iesit.

Daca ii spun la multi ani pe mess, el o sa ma intrebe de unde stiu ca e ziua lui de nastere, deci eu ce ar trebui sa ii raspund?

Va rog sa ma ajutati.

Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| MâţaD a răspuns:

Tali,este o situatie cam aiurea. uite cum as proceda eu:

as intra pe mess. daca ar fi si el,l-as saluat, m-as prezenta si i-as ura un calduros "La multi ani!", spunand ca am aflat de la o prietena.(sau de la cineva care il cunoaste mai bine si iti este si tie prieten/a).

| ioa_8161 a răspuns:

Sa fii timida nu rezolvi nimic...trebe sa i-ti indrunti aceasta timiditate.bine acum depinde si ce varsta ai.vb lu deea1996 trebuie sa te prezinti sa il saluti.si sa i-ti depasesti acest obstacol.nu ai de ce sa fii timida...deci nu uita incearca sa sociaalizezi cu el

| ioa_8161 a răspuns:

Sa fii timida nu rezolvi nimic...trebe sa i-ti infrunti aceasta timiditate.bine acum depinde si ce varsta ai.vb lu deea1996 trebuie sa te prezinti sa il saluti.si sa i-ti depasesti acest obstacol.nu ai de ce sa fii timida...deci nu uita incearca sa sociaalizezi cu el