anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine este ziua prietenei mele si nu stiu ce sa ii cumpar.Implineste 13 ani.Niste propuneri?!

Răspuns Câştigător
| SufletAcadelicit a răspuns:

Dacă îi place să citească, ai putea să-i cumperi o carte.
Sau, ai putea să-i cumperi o brăţară a prieteniei.
Sau, să-i cumperi nişte accesorii drăguţe, ceva.
Şi, anyway. E prietena ta. Ar trebui s-o cunoşti. Să ştii ce-i place, ca să o surprinzi plăcut. Noi îţi dăm idei în mare, dar ar fi mai bine dacă i-ai face un cadou personalizat, pe placul ei.

3 răspunsuri:
| DenisChris a răspuns:

Pai si eu recent am fost la ziua una prietene de ale mele si are 14 ani si eu i-am cumparat un ursulet de plus mare si roz si pufoslaughing si un trandafir pe care l-am pus in bratele ursuletului...si i-a placut multtongue deci poti incerca si tuh da nu uita sa fie ursuletu maretongue mult noroc FUNDA?big grin

| ioana14 a răspuns:

Pai mah depinde si de fata uite de exemplu un ceas ceva haine un coliers o trusa de machiaj ceva de incaltat un parfum din astea... sper ca te-am ajutat funda?big grin

| Bubbchac a răspuns:

Pai... plus? thinking Si eu am 13 ani, dar nu stiu ce as vrea de ziua mea, si probabil ca nici ea nu stie. tongue I'ai ceea ce crezi tu ca ii va placea. Nu cheltui milioane si milioane. Lucrurile mici, simbolice, sunt cele mai de efect. big grin Sper ca te'am ajutat cat de cat. Bye bye! kiss