Uită-te pe YouTube cum fac ăștia piercing-uri e pistolul ăla, nici nu-l simți, ca nici nu doare... e vorba doar de șoc. Poate o sa te usture puțin după, sau poate nu, depinde, dar sa ai grija mare la întreținerea gaurilor, ca acolo e baiul. P. S: dacă te ajuta cu ceva, eu mi-am ciuruit singura urechea pe la 16 ani cu un ac de seringă până am nimerit gaura și pe o parte și pe cealaltă cu cercelul și nu m-a durut, apoi cu pistolul... Floare la ureche.
A fist super ok, deci merita, este doar frica de durut nu doare mai tare simți după ce ți-l face decât când ți-l face deci dacă vrei sa îți faci fa ti ca merita
Nu doare deloc. Gandeste te ca o intepatura de tantar doare mai tare, nu glumesc.
Dupa insa s-ar putea sa te usture putin urechile dupa sau sa ai un mic disconfort o saptamana doua pana se vindeca cat de cat urechile, insa nu te speria nu e ceva foarte foarte deranjant.
Trebuie insa sa fi atent a dupa sa nu se infecteze urechile, deci fara tinichele cel putin un an sau pana se vindeca urechile.
Patricia99 întreabă: