| TeYo99 a întrebat:

maine incepe scoala si eu trec pe a 7 a si nu stiu cu ce sa ma imbrac ori cu ceva eleganta ori sport? Voi ce parere aveti avand in vedere ca eu sunt o fire modesta nu alerg dupa eleganta si deastea..Cam ce s-ar potrivi la inceput de an? Funda

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,nu trebuie sa te imbraci elegant,imbraca-te normal.Ia-ti o pereche de jeansi[blugi] care sa fie mai inchisi la culoare, un hanorac roz[daca vrei, daca nu alege tu alta culoare] si niste tenisi [negri, pentru ca este culoare inchisa si nu se observa chiar asa rau cand se murdarescwinking]. Gata, asta este vestimentatia perfecta pentru scoalahappy.O zi buna si bafta mainehappy!

5 răspunsuri:
| Miza a răspuns:

Bună!

1. Da, din păcate începe.laughing Noi am avea nevoie de 6 luni de vacanţă de 2 ori pe an.

2. Nici una nici alta laughing. casual!

3. Nu e absolut nimic rău în a fii modestă. şi eu sunt la fel tongue

4. Păi de exemplu eu am să arat aşa :
-bluză albă
-blugi lungi
-cizmuliţe de primăvară-toamnă
-vesta
-o jachetă subţire eventual
-părul desprins şi ondulat la vîrfuri, cu o cordeluţă
-un machiaj simplu. Un bej pentru pleoape, creion pentru ochi şi un balsam de buze roz deschis...
-şi ghiozdanul pentru că ne va da cărţile
Baftă big grin

| Marialy a răspuns:

Heyy, eu trec clasa a 8-a si imbrac ceva de genul asta:
blugi cu talie inalta: http://www.google.ro/......tp?/imgres
camasa alba
si niste pantofiori :D si o gentuta in care imi tin telefonul, un pix si un carnetel sa-mi notez orarul;) cartile ni le-au dat in luna iunie;)

| alisha19 a răspuns:

Heii! Paii imbraca'te simplu [jeansi, tricou] dar accesorizeaza tinutawinking. Pune'ti cateva bratari; sireturi colorate, care sa iasa in evidenta laughing. Prinde'ti parul intru'un mod cool ...Foloseste bratarile de picior etc. Sunt multe variante, numai ca trebuie' sa te gandesti! Foloseste'ti imaginatiabatting eyelashes.
Succes!

| stelar99 a răspuns:

1. Nici nu imi aminti ca incepe scoala crying
2. Sa te imbraci cu uniforma tongue
3. Se vede ca esti modesta...
4. La mine la scoala la inceput de an se potriveste uniforma, dar dupa o saptamana nimeni nu o mai poarta happy

| Kiki20 a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie ca tine anul trecuthappy
Eu trec intr-a opta,si deja stiu ce o sa port.
Iti sugerez sa porti blugi negri/albastri,o camasa alba lunga(camasile lungi se poarta) si eventual o vesta sleeveless de blug sau neagra (sleeveless=fara maneci)
Cat despre incaltaminte, eu as purta balerini, nu este frig, iar prima zi merita putina atentiewinking
In rest, insemnele scolii(daca sunt necesare)
Sper ca ti-am fost de folos happy