| Loryoficial a întrebat:

Maine ma duc la cinema cu colega mea de banca.

Imi place de ea, si vreau sa ii arat ca imi place de ea! dar cum?

nu vreau sa-i spun pentru ca nu stiu cum va reactiona si chiar nu vreau sa-i spun chiar daca ar fi de acord sa fie cu mine! vreau sa ii arat ca imi place de ea! cine imi poate spune niste metode clasice dar fara sai cumpar buchet de flori...etc, cum sa ii arat ca imi place de ea? primul razpuns corect primeste funda marebig grin

MS anticipat

4 răspunsuri:
| CookieRaider a răspuns:

Deci cand stai langa ea la cinema incearca sa o atingi ( de mana ) rolling on the floor si daca vezi ca se retrage atunci incetezi... deci la fete le plac tipi glumeti... dar fii atent ce spui laughing poate deveni stresant. zambeste meeu. uitate la ea. fa i cu okiu laughing nu stiu, fi baiat laughing)))

| FlaVy_7374 a răspuns:

Cred ca faptul ca o duci la film i-a dat deja de inteles ca o placi. Desi nu-ti arata ea stie, insa vrea mai multe dovezi vrea sa contunui sa te porti frumos cu ea dar in orice caz si-a data seamabig grin
Oricum poti sa-i spui ca iti place cum si-a aranjat parul sau vestimentatia ei
Aaa. si filmu trebuie sa sugere ceva

| GyeBaek a răspuns:

Eu ti-as da o idee, incerca prin comportamentul tau fata de ea sa-ti dea seama ca o placi.

| magicianul19 a răspuns:

Sa-i dai un suc, sa-i spui un secret, si daca mergi la cinema e semn bun ca si ei ii place de tine
fi barbat. daca nu-i placea de tine nu statea langa tine
asa sunt fetele bafta