| Yosifica a întrebat:

maine ma intalnesc cu niste prieteni de`ai prietenului meu si asa avea nevoie de ajutorul vostru, as vrea sa fac o impresie buna, numai ca stiti sunt mai genu de baiati "smecheri" (iubitul meu nu este asa, nu injura nu vb urat.) dar nu stiu ce sa fac port ochelari si mentionez nu sunt chiar 90-60 -90 am forme mai "voluptoase" si imi e ca sa nu faca glume pe seama prietenului meu de felul in care arat si na, vreau sa va intreb cum as putea sa ma machiez, imbrac, de comportament nu`mi fac griji voi fi eu happy

5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Sincer nu prea conteaza cum te imbraci daca arati bine, nu stiu niste blugi stramti cu un tricou care are decolteu si parul desfacut, si daca fac glume sa stii ca nu sunt cu rea intentie ca si eu mai fac glume de genu dar conteaza sa nu fi cu un bat in fund si sa te simti bine, daca sare calu atunci il atentionezi putin

| OxanaBotna a răspuns:

Prietenului tau trebuie sa-i placa de tine nu celor din jur, chiar daca vrei sa faci ceva, imbraca intr-o rochie cu pantofi, si machiajul sa fie foarte simplu, putin fon de ten, rimel pentru ochi, putin creion si un ruj de buze colorat cum ar fi putin rosu, daca ai probleme mari cu cohi te sfatuiesc sa nu-ti lasi ochelarii

| OxanaBotna a răspuns (pentru OxanaBotna):

Ochelarii daca sunt cu rama neagra te face foarte stilata big grin fundaaaaaaaaaaaa

| Yosifica explică (pentru OxanaBotna):

Da au rama neagra si nu am dioptrii mari adica in sensul ca nu-mi fac ochi mici /mari numai mie sa nu ma considere o tocilara

| OxanaBotna a răspuns (pentru Yosifica):

Daca o sa ai un machiaj perfect, simplu, nu trebuie strident nimeni nu te va face tocilara