anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Maine ma vad cu o fata,o sa fim eu si un prieten de al nostru si ea si as avea nevoie de niste subiectii de discutii, ma poate ajuta cineva? happy

Răspuns Câştigător
| Crissu3005 a răspuns:

Incearca sa gasesti niste subiecte care sa va intereseze pe amandoi.Degeaba iti spunem noi sa vorbiti despre carti, politica sau incalzirea globala daca nu sunteti interesati de subiectlaughing.Ai putea sa abordezi subiectul muzica(acesta nu prea da gres). Incearca sa eviti sa vorbiti despre vremelaughingdaca ajungeti la subiectul asta inseamna ca e plictiseala mare

5 răspunsuri:
| OMEGALIN a răspuns:

De obicei uit ce sa vorbesc cand sunt in jurul acestei fete si tot am incercat sa fac cumva sa ne vedem
Acum imi e frica ca nu o sa stiu ce sa spun si doar o sa stau si o sa tac sad

| Crissu3005 a răspuns:

Si poti sta linistit.De obicei o discutie curge de la sine.Nu iti fa planuri prea mari pentru ca te vei bloca daca nu va fi cum iti imaginezi tulaughing

| OMEGALIN a răspuns (pentru Crissu3005):

Ce sa fac? laughing)))

| Crissu3005 a răspuns (pentru OMEGALIN):

Ai grija sa nu vorbesti prea mult despre tinelaughingpe mine ma sperie chestia asta la un barbat pe care nu il cunosc bine...incearca sa afli ce ii place ei.Intreab-o...ce ii place sa faca in timpul liber.Asa iti dai seama ce ii place si vorbiti pe subiectele alea.

| Asiris23 a răspuns:

Pai, foarte important e sa nu vorbesti foarte mult despre tine, ar trebui sa vina de la sine subiectele de vorba, avand in vedere ca iti place acea fata, incearca sa afli ce ii place ei sa faca/manance etc. intrebandu`i pe amandoi ca sa nu te dai de golwinking Mai radeti, mai vorbiti de ce e nou si o sa treaca usor smug Funda? puppy dog eyes