| toxiclove_9019 a întrebat:

maine plesc in baia mare cu profa de engleza sa vedem film 3D, ce as putea sa-mi pun cu mine sau dati-mi ceva indei cum sa ma imbrac sa fiu legera! Multumesc mult

1 răspuns:
| MuffinGirl4ever a răspuns:

Din moment ce intotdeauna profele de engleza sunt mai sofisticate(nu stiu de ce) ar trebui daca ai sa iti pui niste blugi tip pana.si fie un tricou cu dungi sailor(se poarta din nou) si un puloveras dinacela mai lasat care sta deschis fie un tricou cu drapelul angliei( nu neaparat cum apare el pe steag ci exista si tricouri cu drapelul angliei in floricele si tot felul sunt adorabile) si un sacou cu manecile sumeticate. Sper sa te fi ajutat.Mie aceste tinute mi se par si lejere si dragutebig grin.Si cat despre ce sa iti iei la tine te sfatuiesc sa iti iei un rimel.in caz ca filmul e drama sau romantic pentru a-ti reface machiajullaughing. luciu de buze(o fata trebuie sa fie mereu prefatita!) si daca nu vrei sa cumperi de acolo poti sa iti iei o sticla de apa si chipsuri sau niste napolitane.ce vreithinking Sper ca ti-am fost de ajutor. funda?big grin