Sincer parerea mea e ca ar trebui sa te imbraci cu ceva in care te simti tu bine dar in acelasi timp sa fie si lejer si sexy; daca nu i`ati o pereche de colanti mulati o bluza/maieu/tricou decoltat...Item si pentru verisoara ta>Fundita?:*
Pantaloni scurti si un maieu e ok si o geanta mica peste umar si niste sandale sau tocuri cu varful rotund cu degete si decupate in fata pentru ea o fusta cu o banda elastica sub sani (pentru a pune in valoare talia si a ascunde imperfectiunile) sau un tricou la fel cu niste pantaloni 3 sferturi sau scurti sper ca am ajutat bafta!
In discoteca e bine sa te imbraci in alb, pentru ca albul reflecta bine luminile de acolo...
Daca fusta este exclusa din start atunci poti alege niste blugi negri...cu un maieu sau un tricou albastru fara niciun model sau cu putin sclipici...
Daca iti iei si pantaloni stramti scurti si maieu cu sclipici vei parea pitipoanca.Alegerea pe care t-am dat-o este cea mai buna.Papucii pot fi de orice culoare.Iti poti pune papuci rosii ca sa iasa in evidenta sau galbeni. Oricum fara toc.Banuiesc ca o sa dansezi si nu trebuie sa lasi sa te deranjeze nimic in calea ta...mai ales papucii.E foate nasol. sper ca te-am ajutat.
Pup.