| carmen_4289 a întrebat:

Mama a zis dc nu o tratez ca pe cea mai buna prietena a mea
Am incercat. I-am zis un secret de-al meu ca am un prieten pe mess iar ea ma spus lui tata.Acum nu mai am nici un secret ca sa-i spun deoarece ma spune mereu lui tata(am auzit-o cand i-a spus de prietenul meu)si pastrez totul pentru mine in sufletul meu.
Credeti ca procedez corect?

4 răspunsuri:
| Justonekiss a răspuns:

Stiu exact ce vrei sa spui. La mine este aceeasi problema, doar ca tot ce-i ziceam eu ii zicea lu` bunica mea. Am incercat sa-i explic toata treaba dar nu a inteles. Probabil ca nu procedam corect dar nici ele... Parerea mea este ca ar trebui sa vb deschis cu ea si sa-i spui tot ce simti atunci cand ii spune secretele tale tatalui tau. Poate ca la tine va merge. Succes:*

| carmen_4289 explică (pentru Justonekiss):

Am incercat sa-i zic ca dc i-a zis lui tata si s-a prefacut ca habar nu are despre tot c vr si dupa aceea i-a zis lui tata c i-am spus

| Justonekiss a răspuns (pentru carmen_4289):

In cazul asta nu stiu. La mine la fel a facut. Adica dupa ce i-am zis ca nu-mi convine ca ii spune tot bunicii s-a dus si i-a spus, iar bunica mea s-a suparat foarte tare pe mine. La mine nu prea exista solutie adica nu am gasit inca, iar situatia tine de ceva vreme. In schimb la tine nu stiu. E de multa vreme asa?

| carmen_4289 explică (pentru Justonekiss):

Mda...cand am aflat ca ii spune tot lui tata am lasat-o balta...nu ii mai spun nimic