Nu cred ca exista conflict de generatii, pe cat exista conflict de mentalitate. Din punctul meu de vedere, este o legatura indestructibila si singura iubire neconditionata. Daca cineva o intreaba pe mama ta pe care copil iubeste mai mult, o sa spuna ca pe amandoua in egala masura. Dar nu e musai sa arate.Stai linistita, fii calma, si tu cand erai mai mica te cocolosea, acum te considera o fata mare ce nu mai are nevoie de supraveghere mereu.
Buna,
1. poate ai facut o prostie si a aflat sau a aflat ceva rau despre tine. Sau doar e suparata pe tine, ai facut ceva rau si nu sti, vrea poate sa te gandesti mai bine cu e ai gresit.Incearca sa te bagi cu ea in vorba sa-i zici ca ti-e greu fara ea etc
2. sa incerci s-o ajuti, sa vb cu ea, daca iti zice ceva s-o asculti sau ce facea inainte... ce te ruga, sa faci acum
3. sta cu sora ta, deoarece ea e mai mica, are mai mult nevoie de ajutor decat tine
succes
Uite ce zic eu sa faci...sa te duci pur si simplu si sa o intrebi de ce se poarta asa si sa rezolvati problema pe loc.
Stiu ca eu un raspuns cam simplu, dar altceva nu vad ce ai putea face...
Bafta!
Ce ai scris aici spune. i si ei, este foarte ocupata si crede ca tu o intelegi, trage, o de mana vb cu ea deschis, cu tine nu are nimic doar crede ca tu o intelegi, trezeste-i pe amindoi pina nu e prea tirziu
Andrei67y5 întreabă: