Calmează-te, să luam cazul lui Jeanne Calment care a murit la 122 ani( se zice că-i cea mai bătrână persoană) și care a fumat toată viața și acum să ne gândim câți oameni de diverse vârste mor călcați de mașină zilnic, eu zic că-s mai mulți decât cei care mor din cauza fumatului, ai de gând să o oprești pe mama ta să traverseze strada?
Zici că de la fumat faci cancer al plămâni, te aunț că bunică-mea care n-a fumat toată viața ei a murit de cancer la plămâni iar bunicul care fumează se apropie de 80 de ani. Tumoare? Am o colegă care nu fumează și a avut tumoare iar tata care fumează de la 16 ani n-a avut. Deci sunt suficiente exemple care să te convingă că poate să moară și dacă fumează și dacă nu, șansele sunt aceleași doar că fumatul o mai relaxează. Deci las-o pe mama ta în pace, dacă ea se simte bine fumând lasă-i plăcerea asta, poate să moar chiar în ziua în care se lasă de fumat călcată de mașină și tot degeaba, depinde cum îi e norocul.
Uite aici un top cu cele mai bătrâne persoane din lume și uită-te câte din ele beau și fumează :
http://www.recorduri.lovendal.net/......-vreodata/