| Giulia97Anna a întrebat:

Buna,mama nu ma lasa sa ma epilez pe picioare,dar eu vreau s-o fac pe ascuns,cand nu este acasa. Acum intrebarea este cu ce este mai bine sa ma epilez cu big-ul sau cu benzi depilatoare cu ceara? Eu stau la sat,si nu aduc benzi depilatoare aici,as putea sa ma duc in oras,dar nu ma lasa singura, ce sa fac

Răspuns Câştigător
| georgianatdr123 a răspuns:

Poti sa te epilezi cu big-ul nu este nici o problema..nu este dureros..si pentru cateva zile vei avea niste picioare frumoase fara parhappy. FUNDA?

5 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Cu big-ul creste mai repeede parul dar e ok. Benzile epilatoare i.au parul din radacina si sunt mai bune, dar acum, nu trebuie sa bati un drum asa lung. Bafta!

| Giulia97Anna explică:

Pai multe colege de la mine din clasa se epilau cu bigul, si aveau picioare fara par deloc, deci cred ca o sa fie bine

| Mandarina888 a răspuns:

Nu iti recomand deloc ca prima ta epilare sa fie cu bic-ul...de ce? Pentru ca iti va ingrosa foarte tare parul si pe viitor va creste la fel, iti recomand ceara indiferent sub ce forma e ea, benzi, ceara de unica folosinta, reutilizabila samd...vei obisnui pielea si parul sa creasca rar si subtire! Ca sa mergi in oras sau sa mergi la un salon unde sa te epileze cu ceara poti sa minti eventual ca ai de mers la ceva pentru scoala si rogi o prietena sa te astepte undeva si pe mama ta altundeva si te duci la salon sau mergi sa iti cumperi ce ai nevoie!

| Denyyy888999 a răspuns:

Eu nu III recomand niciuna din cele de mai sus. Îți recomand crema depilatoare. Funcționează bine

| Oci_Eugen_1992 a răspuns:

Lasa bicu naibii, nu e bun pe termen lung. Ceara sau nimic ca doar esti tanara, e vreme de epilat cand mai cresti