| ioklain a întrebat:

Mamele voastre intra peste voi la baie cand sunteti dezbracati? eu sunt fata si intra zilnic peste mine...

6 răspunsuri:
| 93Anna93 a răspuns:

Intra doar daca are nevoie de ceva din baie si ma intreaba daca poate sa intre. Daca te deranjeaza, inchide usa cu cheia. Daca te intreaba de ce ai inchis, spune-i ca te dereanjeaza ca da navala peste tine mereu si ca ai si tu nevoie de intimitate.

| Alissa193 a răspuns:

Discuta cu ea, spune-i ca nu iti place acest lucru si ca ar trebuie sa bata la usa inainte, sau pur si simplu sa se abtina 30 min.cit esti tu in baie.Intr-o relatie mama-fiica discutia este un element esential. Ea nu citeste ginduri, spune-i direct, blind si cu siguranta va intelege! Bafta!

| Jodelle a răspuns:

Da, si peste mine intra uneori, desi mai sunt 2 bai in casa, mamele, n-ai ce sa le faci laughing.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Mamele isi considera odraslele copii totdeauna, dar prin respectarea intimitatii ar trebui sa realizeze ca aceasta face parte din educatie si n-ar trebui sa intre nici in dormitorul copiilor, mai ales in baie, pana nu aude acceptul.Cred ca-ti e greu, dar incearca sa vorbesti cu ea despre asta, sau foloseste cheia, ori un zavoras.

| WhatMeanLove a răspuns:

-pai este mama, tu o cunosti, tu stii cu ce intentie intra in baie, fiindca eu nu cred ca face aste doar sa te vada"goala". N-are sens.
-si eu am patit asta, n-am avut nimic, doar daca intra tati tip.

| Bubuletu a răspuns:

Da, mereu...si eu mă acopar repede cu buretelewinking sau tip.