Ar fi ok sa te duci la salon ca nu o sa ai probleme cu cresterea parului..asa daca te faci cu bic-ul ar trebuie sa te faci in fiecare zi in coincediu, eventual daca mama ta are un epilator roag-o sa te faca, doare mai tare la inceput, dar durerea e suportabila, dar nu uita ca odata ce incepi sa te epilezi trebuie sa te faci la 2-3 saptamani depinde cui ce te razi
Pentru o epilare eficienta si cat de cat de durata te sfatuiesc sa te duci la salon si platesti in jur de 20 de lei, dar daca nu ai bani sau nu vrei sa te epilezi la salon pentru ca multe persoane prefera sa se epileze acasa fiindca este mai putin costisitor te sfatuiesc sa te epilezi cu ceara sau cu un aparat de epilat, chiar daca te va durea, e de durata. Cu bigul iti creste parul la loc prea repede. Eu una prefer ceara. Aici depinde de tine. Bafta!
Buna si eu am13 si de curand mam depilat pe picioare cu crema speciala. depinde de care iei deoarece unele iti pot rani pielea. daca te duci la salon iti ia bani. eu zic sa iei o crema depilatoare.