Ce viata duce/a dus matusa ta...cred ca cel mai bine este sa nu o iei in seama pe ea, iar cu unchiul tau sa gasesti un moment cand este singur si linistit si sa vb cu el calm si deschis.(eu asa as face) dar fara sa fie ea prin preajma.
N-am inteles mare lucru din ce ai scris, dar am inteles ca matusa ta se poarta urat cu tine si ca a fost o panarama la viata ei.
Faza este ca la mine a fost invers, mama mea muncea in strainatate sa ma intretina si matusa m-a crescut si m-a dus la biserica.
La tine e chiar invers, nasol, daca vezi ca numai atat o duce capul las-o, vezi ca nu judeca bine, sta si injura Doamne ma iarta ce femeie, ea nu gandeste bine, eu as bateo de iar sari dintii aia din gura, singura metoda cu unchestul tau este sa vorbesti intre 4 ochi, da nu cred ca poti sa-i schimbi mentalitatea deoarece el intr-un final tot o sa fie influentat de femeia lui.
Nu cred ca rezolvi mare lucru, sfatul meu este sa nu o bagi in seama, adica pe o ureche sa-ti intre si pe alta sa-ti iese, odata ce tine mama ta la tine restul nu mai conteaza.
As vrea sa iti dau sfaturi mai bune sa tinem legatura, imi pare nespus de rau ca nu te pot ajuta
Las-o nu o mai baga in seama, fi mai rece cu ea.
Nu am inteles cu ce a deranjat-o pe ea ca te-ai dus cu mama ta in parc cand ea era la piscina. Cred ca unchiul tau tine foarte mult la aceasta femeie, desi ea nu merita. Dar trebuie sa inteleaga ca esti mai apropiata tu decat ea si ca nu este normal sa iti vorbeasca urat. Mi se pare o femeie jalnica, asa ca nu ii raspunde. Daca te jigneste, rade-i in fata. Nu-i raspunde la provocari pentru ca asta si asteapta, sa le arate celor din familie ca esti obraznica si sa-i castige increderea unchiului tau. Toate cele bune!
Da-mi si mie numarul de telefon a lu matusa-ta! vreau s-o 'bat' si eu.
Serios vb.