| TwEEty_9286 a întrebat:

mereu am fost curioasa:oare ciar exista oamenii care chiar nu suporta animalele(pentru ca nu as intelege cum o fiinta mica si nevinovata gen un pui de catel sa-ti faca vreau rau?!)voi ce parere aveti?[nu cred ca va trebui sa mentionez funda ca este evident]doresc raspunsuri cat mai explicite pentru imi clarifica intrebarea! multumesc anticipat![scuzati categoria]

3 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu inteleg cum poti sa nu iubesti animalele!
eu le ador love struck love struck love struck love struck love struck
nici cainii care m-au muscat nu ii urasc happy

| ღAnonimღ a răspuns:

Vivibond, unii oamnei chiar. nu gandesc... Animalele sunt fiinte blande, doar daca le infurii, arunci cu pietre in ele. Deci unii oamnei mai au si motivele astea:
1. Pot avea purici
2. Pot fi turbate, adica daca te musca, te imbolnavesti de boli grave...
3. Suntn si animale "rele", ca sa zic asa, adica daca vad o persoana fac urat, sau chestii. Dar bineinteles, asta nu e vina lor. in marea majotitate stapanii sunt de vina, logic. Funda? :*big grinhappy

| Youmakemewannadie a răspuns:

Exista doua categorii. Oamenii care sunt alergici[ei fie ca vor fie ca nu nu se pot apropia de animale] si oamenii care nu au nimic cu ele atata vreme cat nu le stau in apropiere. Oamenii sunt in general sensibili la privirile unui puiut de catelus [de ex]. Nu are cum sa nu ti se inmoaie inima. Deci raspunsul este NU, nu exista oameni care chiar urasc animalele. Cel mult o distantare dar in niciun caz ura fata de niste vietati asa dragute happy