| renate_9312 a întrebat:

merg in a -9a, si as vrea sa stiu daca acele teste initiale se trec in catalog. dau funda

Răspuns Câştigător
| Larrissa21 a răspuns:

Nu de obicei nu se trec dar daca ai luat nota mare si vrei sa o treci o poti ruga p profa/prof happy fundabatting eyelashes?

4 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Depinde de profesor, daca profesorul vrea sa le treaca, le trece, daca nu, nu, insa de obicei nu le trece.

| sensesDelight a răspuns:

Și eu tot a noua. Depinde de profesori. Normal sigur, n-ar trebui să se treacă, sunt niște teste date să-ți verifice cunoștințele, aptitudinile la anumitul obiect, pentru ca apoi să se facă media clasei, să se vadă unde sunt cele mai mari goluri și acolo să se pună mai mult accent în predare. Majoritatea profesorilor n-am auzit să le treacă, însă spre exemplu la liceul meu, proful de mate a trecut notele și la fel pot face și cel de română/fizică/chimie/engleză, pentru că sunt obiecte importante, cele mai importnante, la care ar trebui să zicem să ai cunoștințe.

| SevrajBoy a răspuns:

Depinde doar de profesor, cum consideră el că e mai bine.
Sau poate o să vă întrebe dacă vreţi să vi le treacă cum era şi la mine, sau cine ştie, ţi-am spus totul depinde de cum e profesorul.

Sper că te-am ajutat. Pa, pa.

| ShadowGhost a răspuns:

Depinde de profesor...in general nu se trec da' daca ai luat nota mare poti sa il rogi pe profa\profu sa til treaca.