Inteleg... dulce razbunare
asta e doar un sfat:nu trebuie sa o(il) rasplatesti cu aceeasi moneda
dar ca sa te ajut(deji stiu ca nu e bene)uite ce ii poti face:
-cand va ridicati in picioare sa ii cantati la multi ani o bagi cu capul in tort
-cand beti sampanie ii pui si uh cola sau ceva
-ii faci o urare gen:sa ai tot ce iti dorejti femei(barbati) ca nu prea ai succes in dragoste
-te duci in baie si il suni(o suni) cu nr ascuns si ii zici:
Neata, astazi, de ziua ta, vreau sa deschizi sampania si sa ti-o versi in capul ala de tont(toanta)
-pui pe scaunul pe care sta niste apa si se va uda la fund
-Si cati ani implinejte? Ma rog de exmp daca implinejte 13 ani ii puneti 13 pedepse printre care una in care o(il) pui sa manance o ceapa si sa se sarute cu un baiat(o fata)(cu buzele, mai de graba un mozol)
Funda?
-
Pune`i un gandac pe tort sau ceva in genu...
sau pune poze jenante cu ea prin camera de cand era mica.
dar sunt curioasa, ce ti-a facut de te-a facut de ras ?
Cauta un paianjen mare si pune-l in felia ei de tort ooohhhhh sau daca ai caine ia o mostra din pipiul lui si puneil in maincare
Sunteti diabolici! Cred ca cea mai frumoasa razbunare este sa-i multumesti ca atunci te-a facut de ras si sa te comporti cu ea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!
. OK. Deci incerca sa o uzi cand e intoarsa cu spatele fara sa te vada nimeni si sa zici ceva de genuu :"ai facut pe tine draaga". sau nu stiu de exemplu. daca are parul lung si se apleaca. calco pe par. nu stiu ce idei sa-ti dau. udo cu succ vezi u. dai maxime. jignesteoo.
simtete u bine facandu-i rauu
bafta :*
Nu stiu trebuie sa o ai l mana cu ceva
poate un baiat.sa t faci ca iti dai drumu la gura
versi sucul p ea...hiiii din greasala
o prinzi sau calci d par.hiiii din greseala
spune ceva f rusinos din c a facut ea si te-a povestit
nu stiu invinge-o cu propiile etale arme lasate d mama natura
ex:t dai p langa baiatul d care ii place sau ceva d genu
funda?
Pai in primul rand eu sunt baiat dar lasa asta.Trebuie sa stii ceva despre ea ceva ce nu spune la timeni de exemplu pun pariu ca ii place de un baiat si ca la invitat la ziua ei s-au ceva rusinos despre eabafta. Funda?
Licu_Alexandra_1996 întreabă:
patrizia696 întreabă: