Mate-Info e un profil de obicei greu, dar depinde de liceu până la urmă. Dacă vrei să dai la profilul ăsta, trebuie să ai voință, motivație și trebuie să te aștepți la mai multe ore pe săptămână și pretenții din partea profesorilor. Mie unul îmi place. Am avut 9, 80 semestrul ăsta.
E destul de greu, pe masura ce inaintezi in liceu. Daca nu iti place mult matematica/fizica/informatica chiar nu ti-as recomanda sa te duci la un liceu cu profil mate-info.Mie nu prea imi place, sincer regret ca am intrat in acest liceu, mai bine mergeam la Filologie sau Stiinte Sociale, acolo si Bac-ul la mate e mai usor.Anul asta(sunt in clasa a 10a) mi-au cam scazut notele, media generala cred ca imi iese undeva in jur de 9.
Am eu un prieten care a terminat deja 1 an pe profilul de mate-info si crede-ma, nu-ti recomand!
Si eu sunt, mi se pare greu, insa imi place. Nu-mi place matematica, dar ma descurc. E relativ greu, dar daca inveti un pic (poate o jumatate de ora pe zi?) Si-ti faci temele, totul va fi OK.
Medie sub 9 nu am avut la liceu. Cea mai mica medie a fost 7 la mate, insa anul asta am avansat mult.
Mate-info e un profil bun ce iti rezerva multe locuri de munca pe viitor. Faza e ca:nu e chiar atat de greu insa trebuie sa inveti destul de mult, depinde si de profesori si de liceu si de media de intrare.Depinde.Notele vin in functie de cat inveti acolo.Restul depinde te tine. Sper ca ti-am fost de ajutor
Scumpa mate-info ...serios? Ai asa note bune la matematica sti bine de vrei sa te duci acolo? Eu am un coleg care s-a dus la mate -info el se uita doar la problema si iti spune rezolvarea.Totul acolo se rezuma la matematica!
Scumpo. sa stii ca am note de bune la matematica [ numai 10 si 9, mai mult 10 desi se mai intampla sa am si 8 dar extrem de rar] sunt convinsa ca nu este asa de usor, eu doar am incercat sa aflu mai multe
Si eu anul acesta dau la mate-info ...si prefer intensiv...cam stiu ke ma asteapta..am note numai de 10 la matematica(bine, ca la restul obiectelor) iar la ultima olimpiada judeteana am lua 8, 90 eu cred ca ma voi descurca.atata timp cat ai incredere in tinesi stii ce iti poate capul incearca