| 382882929dndndnn a întrebat:

Mi-a intarziat ciclul 4 zile (astazi sunt 4) si mentionez ca ma dor sanii(cum ma dureau si inainte sa imi vina cic de obicei) si ma inteapa si burta cateodata.

Nu am avut contact sexual. Dar si-a bagat degetul in vagin si cred ca avea si sperma desi el zice ca nu dar era a 6-a zi dupa ovulatie... s-ar putea sa fiu insarcinata? Sau doar imi intarzie din cauza ca ma stresez?
Ovulatia a avut loc pe 3, iar asta a fost pe 9, si menstra trebui sa imi vina pe 17.
Plss, dau funda la toti care raspund ????????????????????????????????

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu uita ca Februarie a avut doar 28 de zile, adica a avut 3 zile mai putin decat o luna normala de 31 de zile.
Acum recalculeaza ....si nu mai intra in panica, mai ales daca nu ai avut sex vaginal.

| 382882929dndndnn explică (pentru Violleta2022):

In februarie menstra mi-a venit pe 13 si s-a terminat pe 17. Si de atunci am calculat 14 zile pana la ovulatie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru 382882929dndndnn):

Eu vin si te intreb, la acte zile se succede ciclul tau, nu la cate zile crezi tu ca ai ovulatia!

Adica, ai ciclul fix de 28 de zile sau de 30?
SE numara din prima zi a ciclului precedent si pana in prima zi a ciclului urmator
Adica: in ce data ti-a venit ciclul in decembrie si ianuarie.
NU ma interseaza cate zile a tinut, doar cand a inceput!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru 382882929dndndnn):

Daca asa cum ai afirmat : ''In februarie menstra mi-a venit pe 13 si s-a terminat pe 17. Si de atunci am calculat 14 zile pana la ovulatie.'' Calculul tau sau a voastra privind data de producere a OVULATIEI este ABSOLUT GRESITA fiindca voua va lipseste minima INFORMATIE si din acest motiv NU aveti nici cea mai vaga idee/cunostinta in aceasta privinta. CICLUL MENSTRUAL incepe cu PRIMA ZI DE MENSTRUATIE si NU din ziua urmatoare/de DUPA TERMINAREA MENSTRUATIEI. Numai/doar In cazul in care ciclu menstrual este de tip REGULAT si are lungimea normala/standard de 28 de zile, numai/doar in acel caz OVULATIA se produce dupa trecerea a 14 zile de la data de incepere a ciclului, adica a primei zile de menstruatie. Astfel ca in cazul in care CICLUL tau ar fi de tip REGULAT si cu lungimea medie de 28 de zile OVULATIA s-ar fi produs in data de 26 Februarie si PERIOADA FERTILA ar fi fost intre 22 - 27 Februarie. Insa in mod ABSOLUT SIGUR ciclul tau menstrual este de tip NEREGULAT si din acest motiv lungimea ciclului actual a ajuns sa fie de 38 de zile. Fiindca masturbarea amintita a avut loc in data de 9 Martie rezulta ca s-a produs in a 25 zi a CICLULUI adica intr-o zi care NU poate fi apreciata din ce perioada face parte, si fiindca ajungerea spermei in vagin NU este sigura poate ca nici macar probabila, se poate considera/aprecia fara teama de a gresi ca in situatia prezentata existenta unei sarcini este atat de mica incat poate fi catalogata ca fiind de fapt IMPOSIBILA in proportie de peste 98-99%. Simplul fapt ca si-au facut aparitia simptomele premenstruale, acestea de regula prevestesc producerea menstruatiei in zilele urmatoare. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| dalexbun a răspuns:

Ai gemeni! Felicitari! Pe cand botezul?