| Melania2002 a întrebat:

Mi-a venit ciclul pentru prima data pe 20.07. 2013 si astazi este 22.07. 2013. De ce dureaza asa mult. Nu trebuie sa vina o data pe luna? Si in legatura cu crampele menstruale, ce pot face in legatura cu ele. Nu le suport. Cand fac sport la scoala va trebui sa ii spun profesorului de sport ca am crampe menstruale si nu pot face sport?
P.S. Daca mi-a venit ciclul inseamna ca sunt adolescenta sau ca este startul pubertatii? Am 11 ani.
Dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| Charlotte02 a răspuns:

Cum adica? Daca ti-a venit pe 20, nu are cum sa se opreasca pe 22.Ciclul tine vreo 4 zile,depinde de organism.happyCat despre crampe,ori iei pastile,ori stai in pat cu o sticluta de apa calduta pe burtica,sunt si anumite exercitii care te ajuta sa scapi de crampe,desi sunt groaznice,si eu ma confrunt cu ele in fiecare luna. Sportul este recomandat,ajuta sa scapi de durere si e o prostie faptul ca trebuie sa stai la pat in toate zilele sau sa nu faci baie! Poti sa faci baie,e normal,pentru ca miroase urat si nu se intampla nimic, doar sa nu fie foarte fierbinte apa.O sa fie mai naspa daca vrei sa te duci la piscina sau la strand, va trebui sa gasesti solutii cu tamponul, dar nu e imposibil, nu te expune totusi foarte mult la soare ca o sa ai un debit mai mare la ciclubig grin.Profului de sport ii zici simplu ca nu poti sa il faci si el o sa se prinda despre ce e vb.Ciclul marcheaza desigur faptul ca intri intr-o alta perioada din viata, dar nu e definitoriu, conteaza si ce ai in cap.Degeaba esti adolescenta pentru ca ti-a venit ciclul, daca nu gandesti ca una. Sper ca te-am ajutat.te pup :*

1 răspuns:
| ZeePinkStar a răspuns:

Buna happy In primele luni o sa ai dereglari in sensul ca nu o sa fie aceeasi data, o sa difere putin happy Legat de dureri: ceaiuri si pe mine ma ajuta Ibalginul happy La sport ii spui profesorului, o sa te lase sa stai pe banca happy Si da esti adolescenta, felicitari dar ai si grija happy