Mai bine il lasa-i acolo . Pai alta solutie nu ai decat sa te dai cu o crema sau ce ai tu pe acasa antiacneica sau o lotiune astringenta.
Buna! Pai solutia ar fi sa iti dai cu niste crema antiacneica sau cu o lotiune astringenta, si spirtul e bun. Dar oricum, stai linistita, pana maine diminineata sau diseara nu o sa mai fi asa rosie in acel loc :*
Sa nu mai faci asta, nu e bine. mai bine te duci la un dermatolog sau stiu ei iti iei o crema, gel ceva pentru cosuri... pune ti gheata dar vezi sa o bagi in ceva curat sa nu iti mai apara 100 pe langa
Nu ti le mai stoarce si eu trec prin asta DACA TI LE MAI STORCI O SA ITI RAMANA SEMNE (95%) -> SFATUL DOCTORULUI. E
Eu imi dau cu un gel si o crema de la avene sunt foarte ok. La inceput cand mi-am dat cu gelul si crema eram plina de cosuri dar mi-a zis farmacista ca e normala ca toate cosurile de sub piele au iesit si acum mai am doar unul
Eu am un gel foarte mentolat de la Avon si mi se usca si trece roseata.Incerca e bun(dupa parerea mea)pe mine ma ajuta extrem de mult
Du-te la farmacie si cere creme pentru cosuri antiacneica sau crema de galbenele. Poti sa dai cu baneocin si o sa treaca dar daca cosul e pe frunte sau mai in sus de ochi nu te da cu baneocin pentru ca merge numai pana la obraji. Mergi si la farmacie si cere ceva pentru acel cos. SI daca ai dat cu spirt e si mai bine, deoarece desinfecteaza. Nu iti fa probleme dati cu baneocin sau cu ce iti spun alea de la farmacie si o sa vezi in maxim 3 saptamani o sa-ti treaca daca te doare poti sa iti pui un pic de gheata dar data viitoare sa nu iti mai spargi cosurile ca s-ar putea sa te infectezi si o sa ai o multime de cosuri prin zona in care l-ai spart poti da cu de aia un fel de fond de ten desi e un pic cam negrulet si se cunoaste un pic cand iti dai poti sa iti dai cu crema de la AVon anti cosuri. Sper ca ti-am fost de ajutor. FUndita?
Floricikpurpurie întreabă: