Vergeturile apar atât la fete cât și la băieți.Îm adolescență, trupul se dezvoltă și așa îți pot apărea vergeturi.Ca fată îți apar forme.Anume, se dezvolt sânii și coapsele.Alte cauze ar fi îngrășarea bruscă și creșterea în înălțime bruscă. Hidratează-te corespunzător, poți să consumi între 2-3 litri de lichide.Vergeturile apar când pielea se întinde brusc și nu este elastică.Nu este elastică din cauză că cel mai probabil, nu te-ai hidratat corespunzător.Bea apă și mănâncă fructe zemoase pentru elasticitatea pielii.Ai putea să comanzi o cremă pentru prevenirea vergeturile.
Am 16 ani
Deșteptule, vezi că vergeturile apar și îmi adolescență din diferite motive
" TudorRebecca18: vergeturile apar și îmi adolescență" - deșteapto(?!) ....Scuze dacă te-am jignit
deci ai 40 sau mult peste de te-ai sfrijit in halul ăsta?
Taci din gură și taci inteligent.E o vorbă.Nu știi absolut nimic despre acest subiect. Ești total pe lângă, așa că țineți dracu gura. Spre curiozitatea ta, am 18 ani.Mai vrei să știi și altceva sau o să-ți vezi de treabă?
"| TudorRebecca18: taci din gură... că țineți dracu gura"
rog atentionați userul pentru bădărănia și violența verbală folosită!
Care bădărănie și violență? Doar atât ai văzut? Că m-a jignit, nu ai mai văzut? Nu l-am amenințat și nici jignit pe tipul respectiv, așa că nu te băga
Tratamentul vergeturilor variza in functie de necesitatile pacientului
https://www.medicover.ro/......,750,n,295
Sunt slaba
Alea apar daca sunt modificari in greuate brusc
Buna, vergeturile apar cand iei in greutate sau slabesti brusc. Iti pot recomanda sa bei apa mai multa undeva la 3 L, sa mananci 1 2 fructe pe zi n ar strica.
anonim_4396 întreabă:
laura_9178 întreabă: