| Tofity a întrebat:

mi-am facut cont pe youtube si as vrea sa imi fac un video cu imagini si muzica... cum fac?
daca puteti sa-mi spuneti toti pasi:?
Funda; x

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Okey! Am sa iti explic cum poti sa faci un clip video care sa contina poze si muzica. Dupa cum stim cu totii, cei de la Microsoft au instalata in renumitul Windows Xp, Sp2, 3, Vista, 7; un programel intitulat : Windows Movie Maker. Acest program iti da posibilitatea sa creezi in timp scurt un clip cu poze si muzica!

Pasul 1. Mergi in bara de " START" -> All programs -> Si cauti WINDOWS MOVIE MAKER!
Pasul 2. Dai click pe acesta si astepti pana ce programul se initiaza.
Pasul 3. Apasa " CTRL+I" si apare o fereastra din care iti alegi pozele si melodia/iile care vrei sa fie pe fundal.
Pasul 4. Undeva in josul paginii trebuie sa selectezi " SHOW TIMELIME"
Pasul 5. Pentru a avea un clip frumos trebuie sa adaugi si niste Efecte Video si Tranzitii Video. Acestea le selectezi de sus dintr-un chenar iar la Tranzitii Video ( Video Transitions ), trebuie luata fiecare tranzitie si adaugata intre poze. Poti mari durata de vizionare a unei poze dand click pe ea, apoi apare o sageata mica neagra in dreapta si te duci cu sageata pe marginea chenarului cu poza si apare doua sageti rosii si tragi putin de ele.
Pasul 6. Apesi " CTRL+P si se va salva cu format avi. Apare o fereastra dai My Computer, Selectezi fiserul unde se va salva clipul, schimbi numele si dai Next iar apoi inca un Next si astepti pana se termina de incarcat.
Daca ai dificultati ma gasesti pe Messenger: Id: Catalin. zuzu7

Mult noroc!:X

1 răspuns:
| Dominicc a răspuns:

Ca asta?
http://www.youtube.com/watch?v=4VjRUTb5ceY

Programu este Pro Show Gold