| Sparckling a întrebat:

Mi-am făcut parul cu ondulatorul si o sa-l fac si maine. Mie-mi place cum îmi sta, dar maine cand merg la scoala simt ca parca o mă simt jenata, nu stiu...nu găsesc un cuvânt pentru a zice cum o mă simt.Sunt sigura ca o sa fie si prosti care o sa rada de mine(baieti), dar îmi e de fete...Sa nu înceapă sa barfeasca sau mai stiu eu ce.Pana acum doar 2 fete, considerate cele mai frumoase își făceau tot felul de chestii.Si mi-e sa nu se uite la mine ca la al 7-lea fel de mâncare.Nu prea am încredere in mine in fata lor, dar de fiecare data când am venit ASA cum mi-am propus, toti au zis ca-mi sta bine.Deci, ce sa fac? Sa renunt? Sa continui?

3 răspunsuri:
| Ediiii a răspuns:

Deci tu renunti la lucrurile pe care ti le propui pentru alti? Nu, nu e bine! Fa ce te taie capu. Daca tu te consideri frumoasa-i de ajuns. Personal cred ca orice schimbare`i bine venita. Deci fa ce ti-ai propus happy.

| Kaℓi a răspuns:

N-ar trebui sa iti pese atat de mult de parerea celorlalti. Daca tie iti place cum iti aranjezi parul si te simti bine cu noul look, nu inteleg de ce iti faci probleme.

| Alexutzapoopuic a răspuns:

Draga cum te cheama... cred ca nu ar trebui sa iti pese foarte mult de cea ce cred ceilalti daca tie iti place asa nu trebuie sa te preocupe daca ceilati rad sau nu sau barfesc eu de exemplu imi schimb parul de la o zi la alta drep,cret,roscat saten, blond, cu suvite tu trebuie sa te simti bine cu cea ce iti faci, si daca fetele alea '' cele mai frumoase''isi fac aceliasi chesti nu trebuie sa te simiti ca o imitatoare mereu incearca ceva special in plus care sa te faca sa arati si mai bine de exemplu o suvita nu stiu fi tu insati