| Catheriinne a întrebat:

Mi.am facut si eu cont pe TPU si tot vad intrebari si scrie la urma > dau fundita.Cred ca e o intrebare cam banala dar sunt nouahee hee. Ce este fundita?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.

6 răspunsuri:
| RoxyKaRoxana a răspuns:

Fundita e un fel de multumesc pe care il oferi persoanei al carei raspuns il consideri castigator.

Sper ca ai inteles...

Imi dai fundita?

| MadnessCaffe a răspuns:

Fundita este o distinctie acordata celui caruia/careia crezi tu ca ti-a dat cel mai bun raspuns, care te-a ajutat cel mai mult.

| EduardPaul94 a răspuns:

Pai daca tu pui o intrebare pe site. si ai mai multe raspunsuri la eahappy...in dreapta o sa-ti apara o fundita pe care scrie raspuns castigator. adica tu alegi din raspunsuri si care crezi ca e cel mai folositor pentru tine il premiezi cu fundita respectiva :*. astept fundita laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi in dreptul raspunsului meu o "insigna" gri, ca sa zic asa, nu?
Daca vrei sa imi dai mie fundita apesi pe ea si eu voi fi cea cu raspunsul castigator, si voi primi in plus 100 de puncte happy
Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| anaMARIA a răspuns:

Un fel de premiu. Daca postezi o intrebare si primesti mai multe raspunsuri, ii poti da fundita celui mai bun raspuns happy
De asemenea, poti vota si celelalte raspunsuri.Sub fiecare dintre ele iti apare : Folositor / Nefolositor / Amuzant / Inteligent / Stupid. Daca un anumit raspuns ti s-a parut folositor, dai click pe bulina de deasupra cuvantului "Folositor" si gata, ai votat acel raspuns. happy

| rocker_6932 a răspuns:

Hei si eu sunt nou si nu stiu