| EuSiCuMine a întrebat:

mi-am facut un id nou si nu pot sa adaug persoane in lista. Ma pune sa astept mult apoi imi zice sa incerc mai tarziu. CE ARE? Funda

Răspuns Câştigător
| Escape a răspuns:

S-a intamplat si l-a mine, o sa dureze vreo 2 zile, nu te alarma, cred ca sunt prea multe persoane care adauga persoane in listawinking, de aia ti-s-a intamplat

5 răspunsuri:
| Roxett a răspuns:

Asa mi se intampla si mie. sunt niste probleme de la ei. incearca mai tarziu si o sa mearga.

| kiddscream a răspuns:

Da stiu si eu mai patesc cateodata asa si mai incerc odata si imi zice ca contactul este deja adaugat.dar imi scrie pe engleza... daca nu mere cum am zis eu incearca mai tarziu da un restart la pc sau incearca a doua zii

bft:*

| maryan27 a răspuns (pentru kiddscream):

Pcul nu are nici o legatura...e de la sait

| FuNdITaPeNtRuMiNe a răspuns:

Si la mine prima data asa era, ma lasa sa pun vreo 3 oameni in lista apoi nu ma mai lasa pana nu dau accept persoanele, dar sa mai incercei daca asa iti este ca la mine ca poti sa pui vreo 2-3 pers.in lista atunci asteapta pana iti dau accept si dupacea poti pune iarasi, sper ca te-am ajutat! funda? papa:*

| bobytza1234 a răspuns:

E simplu poti sa bagi pe zi numai cateva persoane nu multe.In fine incearca maine.Asa mi-a facut si mie.Nuti fie frica maine se va rezolva. FUNDA