| RebekahMikaelson a întrebat:

Mi-am facut un id windows live ca sa iau jocuri si aplicatii de pe marketplace si in loc sa bag la data nasterii ca am peste 18 am pus ca sunt minora si nu pot sa descarc nimic de pe marketplace. Ce pot face? App am lumia 610 daca ajuta la ceva

Răspuns Câştigător
| Andruşcă a răspuns:

Fa-ti alt cont, cu alta adresa de email si baga acolo o data de nastere fictiva, ca si cand ai avea peste 18 ani.

La Windows Live nu mai poti modifica datele dupa ce le bagi, e foarte prost facut.

| RebekahMikaelson explică (pentru Andruşcă):

Stiu ca am incercat sa imi schimb datele si nu a mers. Dar cum ma deloghez de pe cont ca sa bag altul ca nu stiu cum.

| Andruşcă a răspuns (pentru RebekahMikaelson):

Te referi la calculator, cum te deloghezi de pe calculator? Intri pe http://home.live.com iar in dreapta sus ar trebui sa scrie numele tau(ala pe care l-ai bagat, bineinteles). Da click acolo si se va deschide un meniu, apasa acolo pe "Delogare"(sau "Logout", depinde cum iti scrie).

Daca te referi la telefon(cum bagi alt cont in telefon), intra in "Settings", apoi la "email+accounts" iar apoi apasa pe "add an account". De acolo apasa pe "Windows Live", baga datele noului cont si apasa pe "sign in".

2 răspunsuri: