| Dulceatta a întrebat:

Mi-am luat astazi un calculator de birou Kadio KD-812V. L-m deschis si am vrut sa il inchid dar mi-am dat seama ca nu are buton de stingere. Ce sa fac? nu vreau sa-mi se consume bateria.

Răspuns Câştigător
| MaxiValau a răspuns:

Calculatorul se aprinde automat cand apesi pe orice tasta sau cand apesi pe butonul de aprindere. De stins, nu trebuie sa-i faci nimic. Il lasi 2-3 minute fara sa faci calcule si se stinge singur.
Aaaaaa. Am uitat sa-i mai spun lui david, ca e si mai vai de capu' lui. Cine te-a invatat ma ca daca scoti bateria exista isuri de ardere?!?!? Riscurilede ardere apar atunci cand tensiunea ese prea mare, nu cand ea este mai mica sau inexistena. Crede-ma, stiu mai multe decat vei sti tu vreodata despre electronicawinking

5 răspunsuri:
| David06 a răspuns:

Dai start si shut down si se stinge daca nu mre ii scoti bateria da daca ii scoti bateria exista riscul sa sa arda funditaaabig grin

| MaxiValau a răspuns (pentru David06):

Esti vai de capul tau! Ea si-a luat calculator pentru. facut calcule, nu d-ala cu monitor, unitate, boxe. Dupa mintea ta, la cele pentru. facut calcule merge sa-i dai shut down?

| David06 a răspuns:

Danutsaa cati ani ai eu am 14 si mai am multe de invatat despre electronica dar stiu indeajuns de multe pentru a sti ca la electronice daca scoti bateria exista riscul sa se arda(mi s-a intamplat ce tellu cand era in cosmote sunai si daca se intrerupea iti dadea 1 E cent am facut chestia asta de 100 si ceva de ori si mi s-a ars tellu)

| MaxiValau a răspuns (pentru David06):

Baiat, 14 ani. Nu mai da frate raspunsuri daca nu te pricepi! Sincer, eu in loc sa dau raspunsuri aiurea doar pentru funda mi-asi baga un bat in c**. Nu se arde absolut nimic daca scoti din priza sau alimentezi ceva cu o tensiune mai mica. Exista pericol doar daca alimentezi cu tensiune mai mare. Exp: cand fulgerul o ia din antena de pe casa in cablurile cu semnal tv, iar apoi in tv si iti ia foc, say cand e pana de curent si acesta revine, revine cu o tensiune mult mai mare decat cea normala (de asta e bine sa scoti tot din priza cat nu este curent, pentru ca atunci cand va veni curentul acestea s-ar putea arde). Si nu ai cum sa ma contrazici pentru ca tata este electronist de 10 ani, deci stie clar ce spune, mai ales ca lucreaza intens el fiind electronist in armata. Ps: data viitoare foloseste functia raspune, daca vrei ca cineva sa-ti vada comentariul

| David06 a răspuns (pentru MaxiValau):

Am avut un telefon si era o chestie la cosmote daca ti se intrerupea comvorbirea primeai 0, 01 E centi si am facut chestia asta pana cand am ajuns la 2E si 21 E centi si cand am m'ai facut o data nu s-a mai aprins telu si avea 2-3 linii din 4 la baterie si de atunci teluu nu a mai dat nici un semn am fost cu el in sevice si mi-au zis ca nu are rost sa il faca ca e ars aproape tot telefonul si ca nu are rost sa bag bani in el ca mai bine imi iau altul nou.A si apropo daca nu ti s-a intamplat tie asta nu inseamna ca nu i s-a intamplat nimanui