| Petronela_Petruta_1994 a întrebat:

Buna
Mi-am luat mustata cu benzi apoi m-am dat cu servetel cu ulei sau ce o fi, dar dupa asta ma ustura foarte rau asa ca m-am spalat pe fata si m-am dat cu crema de galbenele.Acum mi s-a umflat partea aceea si ma doare si mai rau.Ce pot face?

1 răspuns:
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Nu este prea bine sa iti iei mustata cu benzile alea. Ar trebui sa iti obisnuiesti putin zona aceea ca sa nu se irite. De regula, intai se da cu spirt zona de epilat, iar apoi pui benzile. Bine, acum e discutabila treaba asta. Eu consider ceara calda mai eficienta si, cel putin mie, nu imi lasa semne si in niciun caz ca la benzi. Ar fi bine ca mai intai sa iei macar din gros cu penseta. Stiu ca e lenta chestia asta dar iti mai obisnuiesti pielea. Si dupa ce ai terminat de epilat prin toate modalitatile sa te dai cu spirt. Eu nu consider servetelele umede sau cu uleiuri in regula, pot duce la aparitia unor cosuri.
Nu vreau sa te invat prost, dar in cazuri de extrema urgenta, poti da cu putin fond de ten dar ai grija sa dai pe toata fata si sa fie o culoare apropiata de nuanta reala a pielii tale.
Ca ranile sa dispara si sa nu mai ai probleme da-te cu un gel de cosuri sau cu crema de galbenele cum vad ca ai si facut. O sa dureze probabil vreo 3 zile sa treaca - mai mult sau mai putin, depinde cat de rau te-ai ranit.
Sper ca am ajutat happy