Hey vivi ce faci...pai daca stai intr-o zona mai periculoasa. unde mai sunt si cainii.eu zic sa nu. dar bine depinde... tu stii mai bine. oricum ai grija de ea:X:Xsa nu pateasca cum a patit a mea...:-(
Da, cunosc multe cazuri in care pisica se intoarce singura acasa, insa mai cunosc si un caz in care pisicuta nu s-a intors pentru ca a fost calcata de o masina.
Da... pisicile atata se plimba pana gasesc casa...doar daca nu cumva se opresc la vreun restaurant sau la vreun om mai darnic
Nu se intoarce singura.vine cu pui....glumix chiar nu stiu sincer.eu una nu i-as da drumul...
Fa cum crezi tu ca e mai bine.Matusa mea a avut 2 pisci, dar acum mai are doar una...in cauza ca una dintre ele a fost calcata de o masina! daca o inveti pisica se poate intoarce inapoi mereu... dar uite ca se pot intampla multe.
bye-bye :*
Sincera, nu te sfatuiesc.
Eu cred ca iti iubesti mult pisicuta si nu cred ca ai vrea sa plangi dupa ea ca nu se mai intoarce acasa asa ca te-as ruga sa nu ii dai drumu afara. Pune-ti plasa pe balcon si las-o acolo ca sa ia aer curat si sa admire vrabiutele si porumbeii eu asa am facut cu a mea. sper ca sfatul meu sa-ti fie de ajutor.
Buna Vivi! am si eu un motanel...acum are un anisor jumatate...cand era micut l-am tinut ceva tim in casa dar pe urma ieseam cu el afara nu il lasam singur...cred ca asa ar trebui sa faci si tu dupa ce mai creste...nu e indicat sa o lasi singurica afara pentru ca sunt si caini si poate chiar masini...si nu as vrea sa ramai fara ea! eu ador pisicile asa ca...