| Dariii a întrebat:

Mi-am pierdut telefonulcrying. nu pe strada sau ceva.metionez ca stau la curte deci probabil l-am pierdut prin curte si nu stiu ce sa fac ca sa il gasesc.De sunat, am sunat dar,, proasta" de mine a pus telefonul pe silentios si degeabaoh go on.sunt pe Cosmote.
Cum as putea sa il gasesc?sad. off. ce intrebare...crying

Răspuns Câştigător
| Deealovestpu a răspuns:

E o chestie numita meditatie nu stiu de care(are un nume dubios),in care trebuie sa stai undeva unde e liniste, inchizi ochii si te gandesti la toata ziua( ziua in care ai pierdut telefonul) pas cu pas, detaliu cu detaliu pana iti aduci aminte ce ai facut cu elhappy Mult Succes!

4 răspunsuri:
| xD101 a răspuns:

Daca l-ai pierdut prin curte inseamna ca acolo trebuie sa fie. Aduti aminte pe unde ai umblat si il cauti in locurile respective, asa trebuie sa il gasesti.

| ihavenoidealel a răspuns:

Sa il cauti cu atentie succes!

| BoMbeRmEn a răspuns:

Mda e cam aiurea ...aduna-ti prietenii si incepeti sa cautati telefonul prin curte ca si cainii politiei ...altceva nu ai ce face daca e pe silent big grin funda?

| Emosadgirl a răspuns:

Paiii, exista posibilitatea sa fie inca acolo.
Si mai exista si posibilitatea ca cineva sa ti-l fi gasit si...iti imaginezi.
Daca zici ca l-ai pierdut prin curte ar trebui sa fie floare la ureche... daca nu ai o curte prea mare.
Daca l-a gasit cineva nu prea cred ca o sa iti mai raspunda tie la telefoane.
Oricum... sper sa il gasesti cat de curand, si poti relua cautarile maine dimineata! Bye o.o ~ happy