| StilSanatos a întrebat:

mi-am schimbat windows-ul si mi s-au sters toate programele si toate pozele, am inteles ca este un program de recuperat, stie ceneva despre ce este vorba? poate cineva sa ma ajute, mentionez ca am windows 7 ultimate si l-am instalat d 3 ori intr-o saptamana pentru ca nu imi mergea.merci mult

2 răspunsuri:
| cami_5314 a răspuns:

Daca ai avut pozele pe partitia unde ai instalat windows-ul, sau le-ai sters si au fost in recycle bin inainte sa reinstalezi win. nu mai ai nici o sansa sa le recuperezi in special ca ai reistalat de mai multe ori. Acum sincer personal nu cunosc nici o modalitate sa recuperezi ceva dupa ce ai reinstalat win pe el.
Totusi cand am incercat sa instalez windows-ul sotului pe calculatorul meu, s-a facut o salvare destul de ciudata... si desi aveam instalat noul windows, imi salvase toate documentele de pe desktop in Documents and Settings. Poti sa verifici dar slabe sanse... Nu mergea prea bine noul win asa ca am revenit la cd-ul primit odata cu calculatorul.
Multa bafta

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

Exista un program Windows Backup File care iti salveaza si recupereaza fisierele salvate in C sau D.Mesaj privat ca sa ti-l dau.