Bună.
Auzi, lasă amenințarea cu fundița, da?
Încearcă tinctură de propolis și dacă nu cedează posibil să ai o infecție a pielii, implicit o vizită la medicul de familie pentru mai multe investigații.
Suntem aici să ajutăm, fundițele nu ne hrănesc fizic ori ne achită facturi și rate ci ne satisfac sufletește, atât!
Pa, pa.
Eu folosesc o crema antiacneica de la farmacie,, eritroacnol" si pentru mine functioneaza! si nici nu e scumpa! in jur de 6 7 lei! si sper s iti fiu de ajutor
Am uitat sa precizez, sunt fata si am 15 ani.Nu cred ca e indicat pentru mine sa iau anticonceptionale, nu? :-D
Astept cat mai multe raspunsuri :*
PupiCi` :*
Tot incerc sa-mi dau seama daca esti fata sau baiat. Daca esti fata cu siguranta problema ta ar putea fi rezolvata prin anticonceptionale.
Daca esti baiat cel mai sigur merge curatatul tenului de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Eu Garnier Pure demaciant 3 in 1 am folosit si a fost foartem multumita de rezultat. Are in compozitie argila alba. Demacianul 3 in 1 cu argila e mult mai buna decat 2-ul in 1. Cum am devenit mai lenesa si nu foloseam regulat iarasi im apareau cosuri.
Iti recomand Zineryt. Daca nu ai multe e suficient sa-l aplici o singura data pe fata seara, inainte de culcare si te speli a doua zi pe fata. Daca ai mai multe, aplica-l si dimineata dupa ce te-ai spalat pe fata, iar daca ti se usuca fata de la el, foloseste o crema hidratanta fara ulei.Rezultatele apar inca din prima saptamana. Iar dupa ce ai incheiat tratamentul, pentru a le preveni, iti recomand lotiunea antiacneica de la elmiplant, cu care te dai pe fata de 2-3 ori pe zi dupa ce te-ai spalat.