| Loca a întrebat:

Buna!
Mi-e frica de un timp visez ca diferite persoane(rude) ma omoara.
Ce inseamna cand visezi ca esti omorata?

Răspuns Câştigător
| AnneBre a răspuns:

Citeşte asta:

- lina - terminarea unui cilu sau a unei etape, ducerea la bun sfarsit a unor situatii, fara piedici si fara peripetii, cursul normal al evenimenmtelor;
- violenta - final brusc, turnura neasteptata a evenimentelor; vezi si modul de moarte- sufocare, inec, accident etc.;
- moartea cuiva drag sau apropiat - teama de abandon, sentimente de frustrare, frica de singuratate sau de marginalizare, lipsa de ocrotire;
- moartea cuiva necunoscut - nevoia unui nou inceput, continuarea ciclului firesc al vietii- final, inceput, iar final, iar inceput;
- moartea unei persoane importante - schimbari intr-un domeniu de prima importanta in viata individului, pe care pune cel mai mare pret, finalizare cu urmari deosebite sau cu aprecieri;
- moartea ta - teama de a nu putea duce la sfarsit o actiune, teama de a-ti asuma unele actiuni personale, teama de urmpri ale unor decizii, noi oportunitati, noi orizonturi ce pot aparea, nevoia de a renunta la o anumita atitudine ce nu se mai dovedeste a fi eficienta; vezi si mort.

4 răspunsuri:
| QriLee a răspuns:

Nu este nimic de moarte dar asta poate sa insemne ca ai multi dusmani care nu iti doresc binele. Fundita?

| Matt221041 a răspuns:

Si eu am vise foarte ciudate! NU trebuie sa te lasi influentata de ele!winking

| silentgabyy a răspuns:

Nu este nimic grav si eu visam inainte tot asa. poate ca te uiti la filme violente sau joci jocuri urate...nu este nimic. fundabig grin?