Buna Anamaria, pai tu sa faci ce ai facut pana acum. Putea sa-ti spuna in cele 2 saptamani. nu sa-ti faci sperante.Eu te sfatuiesc sacontinui... Sper ca te-am ajutat.Iar daca va pune prietenie in schimb fai ce crezi ca te va ajuta
Dk ai spus sa nu il pierzi banuiesc ca deja ai un grad de amicitie cu el, nu? xD in orice caz. daca voi doua sunteti cele mai bune prietene ar trebui sa discutati despre asta, apreciaza faptul ca ea a fost sincera si incercati sa faceti in asa fel incat sa nu va mai placa la niciuna de el. sau sa incercati sa aflati daca lui ii place de cineva.nu merita sa iti pierzi cea mai buna prietena pentru un baiat. desi poate nu iti e asa buna prietena. faptul ca ti-a spus inseamna ca are de gand sa lupte pentru el :s. daca tinea totul in ea si te incuraja pe tine, incercand sa va faca sa fiti impreuna era mai bine...nu stiu daca ea vrea sa il uite. dar revin si spun ca ar trebui sa ai grija si de prietenia cu ea si poti sa fii eventual prietena cu tipul respectiv; pentru ca baieti se gasesc pe toate drumurile. succes>
1. Fii sincera cu el si da'te mai aprape de el pentru a'i castiga increderea si prietenia.
2. Nu incerca sa o excluzi pe prietena ta, dar daca cumva afli ca se tot da la el nu te da batuta!
3. Fii mai aprape si de prietenii acelui baiat ca acestia sa povesteasca despre tine si sa zica ca esti de dreaba
4.Astfel ii va placea mai mult de tine
5. Daca aflii ca ii place de tine si se supara prietena ta, fa'ti alta prietena (daca nu O sa te cicaleasca veeeeci... crede'm am patit)
Cam atat:* fundita?:X:*?