| Daiana90 a întrebat:

mi s-a spus ca este pacat sa am relatii intime cu un baiat inainte de nunta, si mi-au spus multi asta.nu spun ca as vrea sa o fac acum la 14 ani dar sa fim seriosi ca ma pot casatori si la 20 si ceva de ani si e mult de asteptat. voi ce credeti despre asta, sau cei care ati inceput, cand a fost prima oara, la cati ani, inainte sau dupa nuntalaughing. si repet nici nu ma gandesc sa mi-o incep acum da nici la aproape 30 de ani pentru ca mai am si o facultate pana sa ma marit si o termin in jur de 24 de ani daca ma tin pe ce mi-am propus:p. voi ce spuneti?

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Cred ca daca ar fi sa nu facem toate lucrurile despre care se zice ca e pacat... e foarte bine sa te ``abtii`` pana la casatorie dar in zilele noastre sa o faci de pe la 17-18 ani e o obisnuinta.

| ralucitha a răspuns:

Nu cred ca se mai poathe sa te abtii pana cand te vei casatori dar esthi ink mica sa iti incepi viata sexuala la 14 ani. si nu e chiar un pacath

| 2696 a răspuns:

Mda cei de la care ai auzit au mintea incuiata in romania orice fapta e un pacat ( asta pentru ca toti au mentalitati varza)... viata sexuala poti sa ti-o incepi cand vrei tu si cand esti pregatita mai importanta e contraceptia ...nu trebuie sa zici la nimeni cand ti-o incepi deoarece e viata ta intima. De exemplu eu am 14 ani si mi-am inceut-o dar nu intr-un fel superficial( m-am asigurat ca e persoana potrivita, mi-am luat toate metodele de contraceptie si m-am asigura ca sunt destul de matura fizic si psihic- imi pare rau ca o zic dar fetele care nu au pic de forme si mintea neinformata si-o incep efectiv ca proastele) Asta a fost tot ce am vrut sa spun:d

| brunetteee a răspuns:

Alooo suntem in 2010 nu mai suntem in 1950 cand femeile trebuia sa ramana virgine pana in noaptea nuntsii, dar acum nu mai este asa straight face nici macar 2% dintre femei nu mai sunt virgine pana cand se casatoresc, acum vezi fete si de la 12 ani care si-au inceput viata sexuala, asa ca trezeste-te la realitate laughing) nu mai trebui sa fii fata mare pana cand te casatorestiwinking

| SeNyS a răspuns:

18-19-20 ...depinde si de tine, daca esti o fata cu capul pe umeri, poti avea "n"relatii fara sa faci sex

| Ea12345 a răspuns:

Pe vremea bunicilor, sau chiar a aprintilor nostri, fata trebuia sa ramana virgina pana in noaptea nuntii. Daca se intampla sa aiba relatii intime inainte, era privita ca o,, fata usoara", iar familia ei era considerata fara pic de onoare.Ca sa nu mai spunem ca pe vremea lui Iisus, o astfel de fata era ucisa cu pietre...
Insa acum, viata sexuala se incepe foarte devreme, sunt putine fetele care ajung la 18 ani virgine, si foarte rare, poate chiar cateva care se pastreaza pana la casatorie.
Poate fi considerat un pacat.Totusi,daca u ai de gand, si nici nu-ti recomand la varsta asta, nu are rost sa iti faci atatea griji.Cand se va ivi ocazia, cu baiatul potrivit, si bineinteles nu la 14 ani, poate- poatetongue
Succes si ai grija de tine!kiss

| Flav a răspuns:

Am doar cateva vorbe: vorbim in 3-4 ani maxim! Atunci, ai sa razi si tu de ce-ai spus acum.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Virginitatea e o porcărie.
Abstinenţa până la căsătorie e o porcărie şi mai mare pentru că duce la frustrări.
Undeva între 16 şi 20 de ani la fete este cel mai bine.
Nici într-un caz după căsătorie! Ce faci dacă te trezeşti că cel cu care te-ai căsătorit nu este apt să te satisfacă? Sau dacă sunteţi incompatibili în pat? Dacă e impotent!
Hai să fim serioşi. Viaţa trebuie trăită!

P. S.: Începerea vieţii sexuale la fete înainte de 16 ani reprezintă factor de risc.