Asa mi se intampla si mie, dar am ajuns la concluzia ca nu se merita si cei care ma insulta sau imi fac ceva fara motiv sunt doar invidiosi.Stai calma, esti sensibila dar cu timpul o sa inveti sa controlezi asta
Niciodata sa nu raspunzi la violenta verbala cu violenta fizica. Daca te injura care e problema? Cainele care latra nu musca
Nu e nimic grav, esti mai sensibila. Asta e firea ta. Nu ii baga in seama pe cei ce te jignesc, prostul asta vrea, sa te aduca la nivelul lui, si nu merita sa te pui la mintea lui.
Buna! si eu sunt la fel doar ca atunci cand colegii ma ia peste picior sau ma injura ma abtin sa nu plang dar atunci cand sunt singura ma descarc plangand.Plansul nu este o problema grava este un mod prin care te descarci sufleteste atunci cand te simti abandonata si umilita.Ma gandesc cateodata de ce unii oameni sunt asa de rai si te calca in picioare fara motiv. DOARE foarte mult rautatea celor din jurul nostru insa ei isi vor da seama de asta atunci cand si ei vor fi umiliti.Succes in continuare.