| QueeN ♥ a întrebat:

Micuta intrebare.Imi place un coleg de clasa si cred ca si el ma place putin, insa nu sunt sigura.Nu imi da indicii majore, de genul"ti-am luat flori"...ci doar ne intelegem super bine, si parca exista ceva intre noi.Intr-o zi, i-am facut si lui plansa la desen si plansa pe care i-am facut-o lui a luat nota mai mare, 10. L-am auzit spunand ca nu e corect, si si-a cerut de vreo 3 ori scuze.Ma place sau e doar un coleg super bun?

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Poti sa il verifici asa. Din cate ai zis, mie mi se pare ca ar da semne ca te placetongue Mai ales ca si-a cerut scuze si si-a dat seama ca nu a fost corect, a apreciat gestultongue Multi din ziua de azi nu-si cer scuze si doar profita, iar daca tu pana acum ti-ai pus intrebarea" ma place sau nu?" inseamna ca ai observat ceva si e posibil sa te placahappy Mai da-i si tu niste indicii, dar sa nu fie chiar evidente si vezi daca iti raspunde si elbig grin Bafta

2 răspunsuri:
| Angiutssa a răspuns:

Cat de dragut :XPai.este posibil sa te placahappy

| QueeN ♥ explică:

Si zilele astea. l-am intrebat daca merge la banchet, el a zis ca merge.si apoi si el m-a intrebat daca merg.si chiar vreau sa stiu daca ma place sau nu.