Gândeşte.te că ei se iubesc ...nu numai tu suferi. cam greu să reununţe la prietena lui care o iubeşte extrem de mult pentru tine.nu ştiu ce să.ţi zic ...luptă în continuare şi scoate.ţi gândurile alea din minte
ştii...în dragoste şi în război totul e permis.
Hmm... Complicata situatie!
Te-ai gandit vreodata sa incerci sa il inlocuiesti sau sa incerci sa iesi un pic mai mult in evidenta in asa fel incat sa ii captezi atentia?
Aceste 2 variante sunt ideale situatiei tale insa acum este alegerea ta ce doresti sa faci.
Daca o sa continui in ritmul asta cine stie cum vei ajunge... poate chiar la o depresie sau mai stiu eu ce.
Oh, sau inca o idee : incearca sa il faci gelos pentru ca acest lucru functioneaza mereu si nu vei stii cum se poate rasturna situatia!
Succes in luarea deciziei pe care o consideri corecta!
Auzi crysy eu zic sa gasesti altu sau poti uita de el sau faci un blog de cat de gagicar e funda plsss plssss plsss eu daca as fii fata asa as face... funda te rog...da nu incepe sa ca tia frant inima dar asta e cum a zis si ana "in dragsote si in razboi totul e permis ´:X funda te rog:X:XX:X
Este foare greu,dar u trebuie sa te gandesti si la fericirea lui,nu poti fi egoista si sa il iei. Daca il iubesti, lasa-l sa fie fericit, chiar daca te va durea.
Nu cred ca ar trebui sai desparti, gandeste-te ca in locul ei ai putea fi tu cum te-ai simti cind o adolescenta tiar distruge relatia mai sun baieti pe lume