| AlexUtza3q a întrebat:

mie imi place de un baiat dar care e cu o fata...si chiar si asa lui ii place de mine si am incercat sa fim impreuna dar dupa aia nu a mai vrut pentru ca a crezut ca nu o sa tina relatia fiindca el o mai placea unpik pe fosta lui prietene, acum sau inpacat si de fiecare data cand intru pe mess ma saluta vb chesti cu mine. daca imi pun la avatar ::: te iubesc. el ma intreaba pe cine iubesti...la pozele de la hi5 imi spune ca sunt dragute, ne trimite-mi messaje la tell, si cu toate astea cand intra prietena lui pe mess nu mai vb cu mine si la status isi pune DND, la scoala el nu vb cu ea dar am aflat de la cineva ca s-au sarutat, nu stiu chiar ieri am vb cu el si i-am spus ca sunt bolnava si el mi-a zis : daca iti dau un kiss iti trece? nu stiu voi ce ziceti? ma place inca sau nu?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Eu nu am incredere in el cred ca vrea sa te dea peste cap, poate e un golanas.

2 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Faci dintr-un tantar un armasar. Orice baiat daca vrea sa fie dragut cu o fata poate face ceea ce ai enumerat tu mai sus.Sa vb cu aceea persoana frumos, sa o intrebe fel si fel de chestii, sa ii dea cate un mesaj, nu e mare lucru asta, insa persoana cu care este el sa fii sigura ca nu e o nimica toata pentru el. Ori este cu ea pentru ca ii ofera ceva ce tu inca nu ii poti oferi, ori acolo chiar exista sentimente.Eu zic sa nu te mai hranesti cu iluzii si sa iti axezi privirile spre un alt baiat.Bafta!

| Iubbiii_4906 a răspuns:

:*
Buna.
poii.
Din ce am citit eu.sunt sanse mari sa te placalove struck in continuu`love struck
poate. e confuzthinking nu stie ce simte pentru tine.sh pentru ea.
incearca sa vb cu elthinking
vb`ti deschis[iti spun eu.nu are de ce sa regreti]
incercarea moarte n`are.sh mai bine sa te lamuresti sh tu.decat sa mai stai asa
sh faza cu sarutatu`:-s. o sa te obisnuiesti.
pentru ca mereu se intampla asa.
cand esti impreuna cu cineva.nah.
intelegi tu:*
daca mai vrei sa vb:*. imi dai mesaj:*
big hug
Succeslove struck

Funda?puppy dog eyes