| aly1192 a întrebat:

Buna sad
mie imi place de un baiat de la cursul de actorie i-am cerut adresa de mess el mia dato si se poarta cu mine de parca mar plac dar eu i-am zis pe mess ca-l plac si el mi-a zis ca sa nu ma supar dar el u ma place desi imi zambeste mereu si eu in sceneta pe care o joc trebuie sa vb cu el fata in fata si sa ma uit in ochi lui si cand ma uit imi uit replica la fel si el si-o uita pe alui si cad m-am intalnit cu el la biserica el imi zambea dar nu mai stiu ce sa cred ca mi-a zis ca ma considera mai mult ca o prietena dar de ce se poarta asa doac cu mine si cu alta fata nu numai la mine se uita si eu am dedus din asta ca ma place dar el mi-a zis ca nu si si inainte sa-i zic ca-l plac se purta asa cu mine si nu stiu ce sa mai cred va rog dati-mi un sfat si ziceti-mi voi ce credeti? DAU fundita! crying
crying
crying

Răspuns Câştigător
| Ammy93 a răspuns:

Poate ca te place, dar nu se simte in stare sa aiba o relatie cu nimeni (momentan). Incearca sa ii fi prietena pentru moment si poate va face el primul pas. Doar mai dai ceva timp.

1 răspuns:
| MykaEella a răspuns:

Nu prea stiu ce sa spun, esti sigura ca si el tot din aceeasi cauza si-a uitat replica?!