| Blueskyy a întrebat:

Buna mie imi place de un baiat si am fost cu el dar am fost doar o zi pentru ca na cand m-am bagat cu el nu mi-o placut de el si mem bagat mai mult de distractie si acum ca ne am despartit o inceput sa imi placa de el si nu stiu daca si el ma place pentru ca de fiecare data cand are ocazia se ia de mine si nu stiu ce sa cred ma place sau nu pentru ca inainte sa fiu cu el nici nu ma baga in seama si na eu plec intr-o excursie si in excursie vine un baiat care se da la mine si ii dragut si na nu stiu ce ar trebui sa fac sa increc ceva cu baiatu din excursie sau sa lupt in continuare pentru celalalt va rog help

Răspuns Câştigător
| pynnk a răspuns:

Pai incearca sa vb cu el sa-i spui kakm il placi cu adevarat si vezi cum ractioneaza. unii baieti isi tachineaza fetele pe care le plac asa cred ei ca le impresioneaza poate asa e si in calzul tau.cel mai bine e sa vb cu el:*

4 răspunsuri:
| Gstefan a răspuns:

Ce problema incredibil de dificila avem noi aici, va rog oameni spuneti ce **** sa suga si care sa si-o ia in cur.

| ForEver_2956 a răspuns:

Pai daca zici ca baiatul cu care ai fost o zi se cam ia de tine eu zic sa te gandesti mai bine daca meriti sa se poarte asa cu tine? daca pe baiatul din excursie il consideri dragut si-i place si lui de tine, parerea mea e sa incerci ceva cu el. poate asa il vei uita si pe celalaltwinking
succes!:*

| NoMusicNoLife24 a răspuns:

Excursialaughing

| theamazing a răspuns:

Gandeste-te bine de care iti place mai mult sau la care tii mai mult, apoi dupa ce iti dai seama ar fi bine sa vorbesti cu amandoi sa vezi care merita si care nu merita sa ii dai atentie.