| Pukka99 a întrebat:

mie imi place de un baiat si lui mie dar se zvoneste ca ar vrea sasi bata joc de mine ce trebuie sa fac inainte de a ma combina cu el?

2 răspunsuri:
| XxelysxX a răspuns:

Buna Pukka99 chiar si mie mi s-a intamplat acest lucru, poate ca alegerea mea nu a fost buna, m-am combinat cu el. iar dupa cateva zile a inceput sa-si bata joc de mine, nu stiu depinde si de baiatul de care iti place daca niste prietene tiau spus ca vrea s-si bata joc de tine poate sunt geloase si ar vrea ele sa stea cu el..in fine te-as sfatuii sa incepeti sa vorbiti despre subiectul acesta si daca ti se pare ca, chiar exista ceva intre voi si el tine la tine ar fi bine sa va combinati, eu sper ca ti-am dat un sfat folosito, imi pare bine ca te-am putut ajuta.Nu am facut-o pentru a primii funda ci pentru a-ti da sfatul meu deoarece misa intamplat si mie. Dar daca crezi ca merit funda o astept. Te pup pa:X

| Dya_Dyana_1996 a răspuns:

In primul rand! ...trebuie sai izci,... Daca iti vai bate joc de mine sau ceva in genu.nu stiu ce iti voi face..trebuie sal ameninti :Vezii ca stiu multe despre tine. eu te iubesc cu adevarat sa nu te faci sa regreti asta daca nu ma iubesti renuntaa sunt altii care chiar ma iubesc Cam asa cevabig grin