Nu știu câți ani ai, dar eu personal nu îți recomand să îți daci un iubit din clasa ta. Am avut o colegă care a făcut acest lucru, și nu a ieșit prea bine. Eventual, ai putea să vb cu el, și să țineți relația în secret, dar cu decență, adică el să știe că are o iubită și că nu poate vorbi cu orice fată când vrea el. Mult succes!
Daca sunteti colegi de clasa nu e ok, in schimb daca sentimentul e reciproc e ok.Nu ii da tu mesaj prima, mai asteapta putin si daca iti da inseamna ca e interesat.Astia care asteapta sa le dea fata mesaj. ce flori va plac?
Pai daca tie iti pasa de parerea lor, ce rost mai are sa faci ceva, orice? Daca continui, iese o relatie si apare cineva care te critica pe tine sau pe el, ce faci? O sa te desparti de el doar pentru ca vorbeste cineva nasol de voi? Faci ceea ce simti, dar in acelasi timp daca alegi sa continui iti asumi responsabilitati, spre ex faptul ca i ai putea face rau lui din cauza faptului ca nu ai incredere in tine si nu te respecti. Noi nu putem sa iti zicem 100% ceva, iti faci o idee si actionezi cum consideri ca este cel mai bine.
Buna.Nu le baga in seama pe colege si fa doar ce simti tu.Crede-ma ca peste ani nici nu va veti mai intalni, deci nu merita sa dai doi bani pe parerea colegelor despre tine sau pe vorbele urate.
Sa-ti vezi de scoala si sa inveti foarte-foarte bine, ca baiatul sa fie atras de tine si sa vina sa-ti vorbeasca.
Anonimul35 întreabă: