| YoOo_4930 a întrebat:

Mie imi place de un baiat si vreau sa aflu daca si el ma place pe mine. Imi dati si mie niste sfaturi pentru ce as putea sa fac? Cel mai bun are fundita!:*

Răspuns Câştigător
| col0rs a răspuns:

Buna colllllllllllelove struck
Intra.i pe sub pieledevil
Discuta cu el despre orice.Fii creativa
Intreba-l ce ii place mai mult la o fata,afla pasiunile lui(de la varsa cum am facut euhee hee)
Vorbeste cu el des,mai ales pe mess daca in fata iti e rusine
Priveste-l intens. Flirteazasmug
Intr-o zi joaca teatru, prefa-te suparata si sigur o sa intre in vorba cu tine, ii zici ca ti-a murit mata sau inventezi tu cevalaughing
P.s.:Cand o sa ma intalnesc eu cu stii tu cine ii zic sa vina cu baiatul pe care il placi.
Cum noi 2 vom petrece mult timp impreuna sigur o sa intre in vorba cu tinewinking. Discutati despre tot ce-ti vine in minte.Arata-i cat de matura esti(chiar daca nu esti)
fundita?batting eyelashespuppy dog eyes
Succes colllllllllle
Te combin eu ca ala pana la urmahee hee

3 răspunsuri:
| emiitzzy a răspuns:

Pai ce`l mai bine ar fi sa vb din ce in ce mai mult ca el despre orice vb pe mess prin mesaje vb la tel facbook dai de inteles ca il placi daca vrei poti sa te intalnesti cu el intr-o zii si sa vb si sa poti sa-i spui sa fiti voi doi:X uitate la felul cum te priveste intreaba-l ce i place lui la o fata cauta puncte in comun la voi doi felul cum vb cu tine si de acolo poti sa iti dai seama sau cum se comporta iesi mai des cu el intrai sub piele sai fii din ce in ce mai draga si ai sa vezi apoi daca te place cu adv sau nuX:X::X daca vrei ma gasesti pe emiitzzy:X

| sebixx a răspuns:

Du-te la el. saruta-l sau spune-i ca-l placi sau daca esti mai timida pune o prietena de-a ta sa vorbeasca cu el.bafta

| condreavaly a răspuns:

Buna. bagate in seama mult mai mult sau zi in fata ca il placi