| abc11 a întrebat:

mie imi place mult de un baiat ce sa fac sa il intreb daca ma place nu prea am curaj ma puteti ajuta si pe mine va rog... funditalove struck

Răspuns Câştigător
| dtcvygk a răspuns:

Buna! si eu sunt am fost de curand intr-o situatie asemanatoare dar am trecut peste asta si i-am spus (la mine este un pic mai complicat).Ar trebui sa ii faci rost de id-ul de mess si sa ii stai de vorba cu el adica sa vezi cum mai sta el cu prietenele si daca are prietena mai asteapta putin dar daca nu printr-un zambet se poate rezolva totul.Spune-i ca ai nevoie de un sfat si ce sa faci in situatia in care esti tu acum.Daca este un baiat destept isi va da seama sau daca te intreaba cumva cine este sa ii dai de inteles ca este el si cand esti sigura ca stie sa abordezi situatia in mod direct si intrebal ca tu ce crezi despre mine. Sper ca ti-a fost de folos si sa imi dai stiri despre ce s-a intamplat te roog. Pupici!

3 răspunsuri:
| PyScHoTeLRoOz a răspuns:

Deky ii lasi un biletel pe banca ii scrii... ce vrei tu si ii zici sa se uite in stanga sau dreapta unde stai tu:d funda?

| MaryaElena2979 a răspuns:

Pai eu iti dau un sfat, daca vrei sa afle spune-i direct nu te increde in nimeni pentru ca acea persoana s-ar putea sa il placa si sa ai parte de o dezamagire. Sper ca ti-am fost de folos

| kristinaaaa a răspuns:

Hmmmm... sincer si eu am fost in aceeasi situatie incearca sa vorbesti cu o colega pe care o ai tu ( sa fie apropiata) si spune-i sa il intrebe tot felul de chesti si vezi daca te place sau nu big grin