anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mie mi se pare ca abia dupa ce pierdem stim si noi sa pretuim.
De exemplu Michel Jackson nu dadeau aproape deloc melodiile lui pe programele de muzica, iar acum au inceput sa dea o gramada de melodii?
Voi ce parere aveti?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Veve :X a răspuns:

Sunt de acord cu tinebatting eyelashes si cu Laura Stoica au facut la fel straight face acum cu Michel Jackson straight face dar ce sa le faci? asa suntem noi romanii, pretuim ceva numai dupa ce am pierdut straight face
trist, dar adevarat

3 răspunsuri:
| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Ai dreptate, dadeau si inainte dar foarte rar o melodie pe saptamana. Acum ei vor sa-i ofere un omagiu, dar mi se pare cam tarziu. Trebuie sa pretuim atunci cand avem nu dupa. Asta e asa ne-a lasat Dumnezeu, asa suntem. Pacat ca unii oameni nu l-au descopeirt decat dupa ce a murit. Asta este. RIP M. Jcrying

| irys a răspuns:

Ai multaaa dreptate. Dar ce tii s-a intamplat ce ai pierdut? Michael Jackson era dat pe posturi de muzica din 1678 si dupa aceea in 2009 cand a murit numai melodi de ale lui erau postate(metaforic vorbind)hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a vazut ca este cautat si datorita mortii sale multi au inceput sa-i reasculte melodiile, in semn de ultim omagiu, si s-a ajuns la o zarva...